Book ditt opphold
Booking ikon
Camping med fabelaktige fiskemuligheter for deg som liker å fiske

Camping med fabelaktige fiskemuligheter for deg som liker å fiske

Elsker du å fiske, eller har du et ønske om å møte storfiskene for første gang? Senja tilbyr fabelaktige fiskemuligheter for alle. Stå med kastestang fra land og fiske i sjøen, helt gratis. Eller slå to fluer i en smekk ved å leie båt og oppleve fjorden i kombinasjon med ville fiskeopplevelser.

Midt i hjertet av Senja finner du Fjordbotn Camping, her kan du slappe av mellom slagene på en idyllisk campingplass med alle fasiliteter en storfisker behøver i jakten på de uforglemmelige fiskeopplevelsene – enten fra land eller ved hjelp av vår båtutleie . På Senja er torsk, sei og hyse den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren. Er du ekstra heldig kan du få både laks og kveite på kroken.

Lyst til å prøve spennende laksefiske?

Fra 1.juli til 31.juli, hvert eneste år er det laksefiske her på Senja. Å fiske laks er spektakulært i seg selv. Senja er intet unntak. Stålsett deg og gjør deg klar for spennende eventyr.

For deg som er ørret-entusiast

Hvert år fra 1.juli til 15.august byr Senja på fiske etter sjøørreten.

Vi hjelper deg med alt du trenger av utstyr og gode tips fra lokalkjente guider.

Overnatting og camping i nærheten av fiskevann

Hos oss kan du enkelt parkere både campingvogn og bobil, men du kan også leie hytter for opptil 6 personer. Her kan du nyte idyllen som bare Senja kan by på. Vår camping har alle fasiliteter slik at du får hvile under komfortable forhold mellom slagene ute på havet. Det er aldri feil å kose seg når man er på tur.

Vi legger til rette for de store øyeblikkene!

Fiske i alle slags type vann

Mange forbinder Senja med fjord og saltvann. Allikevel er det fiskeentusiaster som snakker varmt om de utallige mulighetene for fiske i ferskvann rundt på hele øya. Er du ute etter storlaksen så er det flere lakseelver på Senja. Vi har en enorm lokalkunnskap og har selvfølgelig gode tips for våre gjester.

Du finner vår campingplass like ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km fra Botnhamn fergekai. Fra Gryllefjord er det 75 km. Kommer du fra fastlandet via Finnsnes, er det 45 km til du er hos oss.

Fjordbotn Camping er en familiebedrift som drives av brødrene Ernst Hugo og Stein Gunnar Eriksen. Siden 1992 har plassen gjennomgått betydelige renoveringer og utvidelser slik at vi i dag kan tilby camping med gode fiskemuligheter. eller hytte.

Kontakt oss for mer informasjon om vår campingplass og hvilke fantastiske fiskeopplevelser vi kan by på. Du kan også ta kontakt dersom du har konkrete ønsker for oppholdet hos oss. Vi tilpasser så godt vi kan for å gi deg ypperlig fiske!

Trenger du hjelp?