Book ditt opphold
Booking ikon

Camping med fabelaktige fiskemuligheter

Elsker du å fiske, eller har du et ønske om å møte storfiskene for første gang? Senja tilbyr fabelaktige fiskemuligheter for alle. Stå med kastestang fra land og fiske i sjøen, helt gratis. Eller slå to fluer i en smekk ved å leie båt og oppleve fjorden i kombinasjon med ville fiskeopplevelser.

Midt i hjertet av Senja finner du Fjordbotn Camping, her kan du slappe av mellom slagene på en idyllisk campingplass med alle fasiliteter en storfisker behøver i jakten på de uforglemmelige fiskeopplevelsene. Hos oss kan du enkelt parkere både campingvogn og bobil, men du kan også leie hytter for opptil 6 personer.

Vi legger til rette for de store øyeblikkene!

Fiske i alle slags type vann

Mange forbinder Senja med fjord og saltvann. Allikevel er det fiskeentusiaster som snakker varmt om de utallige mulighetene for fiske i ferskvann rundt på hele øya. Er du ute etter storlaksen så er det flere lakseelver på Senja. Vi har en enorm lokalkunnskap og har selvfølgelig gode tips for våre gjester.

Du finner vår campingplass like ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km fra Botnhamn fergekai. Fra Gryllefjord er det 75 km. Kommer du fra fastlandet via Finnsnes, er det 45 km til du er hos oss.

Kontakt oss for mer informasjon om vår campingplass og hvilke fantastiske opplevelser vi kan by på!

Trenger du hjelp?