Book ditt opphold
Booking ikon

Aktiviteter PÅ SENJA

Opplev Senjas unike natur

"Flott beliggenhet, med mulighet for å bruke både fjellet, skogen og havet!

- Campingentusiast Monika

Senja er Norges nest største øy og ligger langt nord for polarsirkelen. Et møte med Senja er helt spesielt, men store muligheter for å se midnattssolen på sommeren, og nordlyset danse over himmelen på vinteren. Senja byr på spektakulær natur og opplevelser for hele familien. Nasjonal turistvei med magiske utkikkspunkter, dramatiske fjell som stuper ned i havet, hvite strender, knallgrønne enger og et yrende fugle- og dyreliv.

Aktiviteter for en hver smak

Senja er en perfekt destinasjon for friluftsentusiaster som liker utfordringer, men det finnes også enklere aktiviteter som kan være til glede for både liten og stor. Om du vil klatre, gå en tur, bade, dykke, sykle eller fiske er det nok av muligheter til å komme seg ut i den vakre naturen.

Vurderer du å besøke Senja om vinteren?

Fjordbotn camping ligger i hjertet av Senja, idyllisk plassert like ved fjorden «Stønesbotn» på nordsiden. Med den flotte beliggenheten er det gode muligheter til å benytte de aktivitetene du får fra både fjellet, skogen og havet, selv om vinteren.

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt aktivitets- og skiparadis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon.

Dersom du ikke føler deg komfortabel på ski, men lyst til å oppleve spektakulære aktiviteter på vinterstid, anbefaler vi våre trugeturer. Vi tilbyr guidede turer hvor dere leter etter nordlyset på truger. Nordlyset nytes best når man ikke blir forstyrret av omgivelsene, guiden tar dere med i lett terreng hvor det ikke er noen lysforurensning. Hør stillheten til et snødekt vinterlandskap og la dere trollbinde av nordlyset.

Overnattingsmuligheter i nærheten av aktivitetene

Hos oss i Fjordbotn Camping tilbyr vi overnatting på vår campingplass hvor du kan parkere bobil og campingvogn. Du kan også overnatte på våre moderne utleiehytter beregnet for 1-6 personer. Velg det som måtte passe best for dere – vi er tilgjengelig for å yte god service underveis av ditt opphold som gjest.

Vi ligger like ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km fra Botnhamn fergekai. Fra Gryllefjord er det 75 km. Kommer du fra fastlandet via Finnsnes, er det 45 km til du er hos oss. Med vår «sentrale» plassering er vi et naturlig stoppested for natten, eller perfekt som base for fantastiske aktiviteter på Senja over flere dager.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om de fantastiske aktivitetene og naturfenomener vi har å tilby her på Senja. Du kan trygt lene deg på vår lokalkunnskap!

Opplev noe nytt

Koble av og nyt tid i vår nye vedfyrte sauna med panoramautsikt ut over fjorden, med mulighet for midnattsol om sommeren og det spektakulære arktiske lyset.

Les mer

Vi tar deg med på en trugetur i området. Du kan selv velge om du vil gå til en høyde i området med utsikt over fjorden, eller til vår utmarkscamp, hvor vi kan lage bål i grillhytta.

Les mer

Stand up padling er en morsom og utfordrende vannsport som hele familien kan nyte sammen.

Les mer

Våre båter er nye 18 fots Sting plastbåter, med 40 og 50 HK motor, kartplotter og ekkolodd, GPS, AIS- sporing. Dette er stødige båter som passer til opptil 4 fiskere.

Les mer

Med sin vakre og ville natur er Senja en helt spesiell opplevelse på sykkel. Sannsynligheten er stor for at du rett og slett glemmer tiden, spesielt siden det er lyst hele natta. Kun midnattsola minner deg på at det faktisk er natt.

Les mer

Fjordbotn Camping ligger rett ved fjorden, hvor det er gode fiskemuligheter. Du kan leie båt av oss, eller fiske fra land. Torsk, sei og hyse er den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren.

Les mer

Fra slutten av september og utover vinteren kan du oppleve nordlyset på Senja. Det er få ting som kan slå Senjas unike natur kombinert med nordlyset som maler himmelen.

Les mer

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt skiparadis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon.

Les mer

Ønsker du å oppleve Senjas vinterfjell uten ski? Flere ruter, topper og fjell er lett tilgjengelig med truger. Å gå på truger er et godt alternativ hvis man ikke kjenner seg komfortabel på ski.

Les mer