Book ditt opphold
Booking ikon

Aktiviteter

Opplev Senjas unike natur

"Flott beliggenhet, med mulighet for å bruke både fjellet, skogen og havet!

- Campingentusiast Monika

Senja er Norges nest største øy og ligger langt nord for polarsirkelen. Et møte med Senja er helt spesielt, men store muligheter for å se midnattssolen på sommeren, og nordlyset danse over himmelen på vinteren. Senja byr på spektakulær natur og opplevelser for hele familien. Nasjonal turistvei med magiske utkikkspunkter, dramatiske fjell som stuper ned i havet, hvite strender, knallgrønne enger og et yrende fugle- og dyreliv.

Senja er en perfekt destinasjon for friluftsentusiaster som liker utfordringer, men det finnes også enklere aktiviteter som kan være til glede for både liten og stor. Om du vil klatre, gå en tur, bade, dykke, sykle eller fiske er det nok av muligheter til å komme seg ut i den vakre naturen. Fjordbotn camping ligger i hjertet av Senja, idyllisk plassert like ved fjorden «Stønesbotn» på nordsiden. Med den flotte beliggenheten er det gode muligheter til å bruke både fjellet, skogen og havet.

Opplev noe nytt

Med sin vakre og ville natur er Senja en helt spesiell opplevelse på sykkel. Sannsynligheten er stor for at du rett og slett glemmer tiden, spesielt siden det er lyst hele natta. Kun midnattsola minner deg på at det faktisk er natt.

Les mer

Fjordbotn Camping ligger rett ved fjorden, hvor det er gode fiskemuligheter. Du kan leie båt av oss, eller fiske fra land. Torsk, sei og hyse er den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren.

Les mer

Fra slutten av september og utover vinteren kan du oppleve nordlyset på Senja. Det er få ting som kan slå Senjas unike natur kombinert med nordlyset som maler himmelen.

Les mer

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt skiparadis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon.

Les mer

Ønsker du å oppleve Senjas vinterfjell uten ski? Flere ruter, topper og fjell er lett tilgjengelig med truger. Å gå på truger er et godt alternativ hvis man ikke kjenner seg komfortabel på ski.

Les mer