Book ditt opphold
Booking ikon

Båtutleie

Våre båter er nye 18 fots Sting plastbåter, med 40 og 50 HK motor, kartplotter og ekkolodd, GPS, AIS- sporing. Dette er stødige båter som passer til opptil 4 fiskere.

Lei båt hos oss

Våre båter er nye 18 fots Sting plastbåter, med 40 og 50 HK motor, kartplotter og ekkolodd, GPS, AIS- sporing. Dette er stødige båter som passer til opptil 4 fiskere. 

Dagsleie 1-3 dager: NOK 1400,- per dag,  inkludert redningsvester, forsikring.

Dagsleie mer enn 3 dager: NOK 1200,- per dag, inkludert redningsvester, forsikring

Sjøfiske

Yttersiden av  Senja har gjennom århundrer vært en yndet fiskeplass for menneskene langs kysten som har hatt havet som levebrød. Stønnesbotn er en av flere fiskerike fjorder på nordsiden av Senja. Fjorden munner ut i sundet mellom Senja og Kvaløya, bedre kjent som Malangen, som strekker seg forbi Gisundet og innover fastlandet og er spesielt godt kjent for gode fiskeplasser. Typiske fiskesorter er Torsk, Sei, Kveite, Hyse, Brosme, Uer, Laks og sjøørret.

Mars og April er den beste perioden for å fange stortorsken, det er da skreien gyter nært kysten. Om sommeren og utover høsten er det ofte seien som er hovedfangst, men andre fiskesorter er hele tiden mulig og fange. 

PAKKETILBUD APRIL OG MAI 2024!!!

1 uke, 7 netter overnatting i hytte for inntil 4 personer med båt inkludert! Redningsvester inkludert.

Pris kr 17500,-

Rengjøring av båt koster ekstra kr 500,-
Leie av sjøfiskestang pr. dag:  200,-
Tap av fiskesnøre,pilk: kr 500,-
Er du født etter 01.01.1980 må du ha gyldig båtførerbevis.
Fiske med båt er væravhengig og kan bli stoppet ved dårlig vær.

Fjordbotn Camping er registrert turistfiskebedrift og har plikt til og melde inn all fangst til Fiskeridirektoratet.

Utforsk flere opplevelser

Koble av og nyt tid i vår nye vedfyrte sauna med panoramautsikt ut over fjorden, med mulighet for midnattsol om sommeren og det spektakulære arktiske lyset.

Les mer

Vi tar deg med på en trugetur i området. Du kan selv velge om du vil gå til en høyde i området med utsikt over fjorden, eller til vår utmarkscamp, hvor vi kan lage bål i grillhytta.

Les mer

Stand up padling er en morsom og utfordrende vannsport som hele familien kan nyte sammen.

Les mer

Explore more activities

One of best ways to experience unique landscape of Senja is to join Arctic Boat Safari.

Read more

Take a breake from everyday-life and relax in our brand new wood-fired sauna. Here you get a panoramic view over the fjord.

Read more

We take you on a snowshoe walk in the area. Either we can go to a summit view-point , or we can go to our wildlife-camp and make a bonfire inside our barbeque-hut.

Read more