Book ditt opphold
Booking ikon

Idyllisk overnatting i hjertet av Senja

Blant fjorder og høystrakte fjell på Senja skjuler det seg en rekke naturopplevelser i vill natur. Her finner du alt en villmarksentusiast og eventyrer trenger for å skape uforglemmelige minner.

Senja er med sin ville og vakre natur ofte omtalt som et «Norge i miniatyr». Her finnes alt fra kritthvite strender til stupbratte fjell og dype fjorder. Ut mot storhavet er det perfekt for og oppleve midnattsola om sommeren, eller nordlyset på vinterstid.

Vi i Fjordbotn Camping tar imot entusiaster fra verden rundt, uavhengig årstid. Mange forbinder Senja med midnattssolen, men fjellene og naturen er like flotte om vinteren. Samtidig er det verdt å oppleve nordlyset - et internasjonalt lysfenomen på lik linje som midnattssolen om sommeren.

Med vår beliggenhet kan du være trygg på å finne spennende aktiviteter som passer for alle og en hver. Vi tilbyr alt fra båtutleie og fisketurer til forfriskende sykkelturer hvor du blir bedre kjent med Senja. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker å oppleve norsk natur på sitt beste!

Overnatting med alle fasiliteter

På vår campingplass finner du overnattingsmuligheter for eventyrere i form av campingvogn- og bobilparkering til hytteutleie og teltplasser. Vi er stolte av vår idylliske lokasjon like ved fjorden «Stønesbotn» på nordsiden av Senja.

Ved siden av våre 55 oppstillingsplasser for deg som ønsker overnatting i campingvogn eller bobil, kan du velge blant 9 hytter med bad og kjøkken, 7 campinghytter uten innlagt vann, og 1 fullt utstyrt leilighet med inntil 3 soverom og 6 sengeplasser. Vi garanterer at du vil finne overnatting som passer perfekt for dine ønsker.

Fasiliteter på campingplassen

• Nyrenovert sanitæranlegg

  • Nyrenovert sanitæranlegg
  • Felleskjøkken med spisesal
  • Grillhytte og bålplasser tilgjengelig for våre gjester
  • Kiosk/gatekjøkken
  • Flotte områder for piknik
  • Båtutleie med og uten motor
  • Sykkelutleie på sommeren
  • Utleie av truger på vinteren

Du finner vår campingplass like ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km fra Botnhamn fergekai. Fra Gryllefjord er det 75 km. Kommer du fra fastlandet via Finnsnes, er det 45 km til du er hos oss. Dersom du ankommer med fly er vi behjelpelige med transport til og fra flyplass. Vi strekker oss langt for din komfort slik at dere kan nyte oppholdet hos oss i Fjordbotn Camping.

Fjordbotn Camping er en familiebedrift som drives av brødrene Ernst Hugo og Stein Gunnar Eriksen. Siden 1992 har plassen gjennomgått betydelige renoveringer og utvidelser. Dette har medført til at vi har opparbeidet oss til å bli en helårs tilbyder av overnatting og lavterskel opplevelser - Enten dere ønsker overnatting i telt, bobil, campingvogn eller hytte.

Kontakt oss dersom du har behov for overnatting i hjertet av Senja. Du kan lene deg på vår lokalkunnskap og erfaring!

Trenger du hjelp?