Book ditt opphold
Booking ikon
Idyllisk overnatting i hjertet av Senja

Idyllisk overnatting i hjertet av Senja

Blant fjorder og høystrakte fjell på Senja skjuler det seg en rekke naturopplevelser i vill natur. Her finner du alt en villmarksentusiast og eventyrer trenger for å skape uforglemmelige minner.

Senja er med sin ville og vakre natur ofte omtalt som et «Norge i miniatyr». Her finnes alt fra kritthvite strender til stupbratte fjell og dype fjorder. Ut mot storhavet er det perfekt for og oppleve midnattssola om sommeren, eller nordlyset på vinterstid.

Vi i Fjordbotn Camping tar imot entusiaster fra verden rundt, uavhengig årstid. Mange forbinder Senja med midnattssolen, men fjellene og naturen er like flotte om vinteren. Samtidig er det verdt å oppleve nordlyset - et internasjonalt lysfenomen på lik linje som midnattssolen om sommeren.

Som overnattingsgjest hos Fjordbotn Camping er du idyllisk plassert like ved fjorden «Stønesbotn» på nordsiden av Senja. Med vår «sentrale» plassering er vi et naturlig stoppested for natten, eller perfekt som base for å utforske Senja over flere dager.

Overnatting i nærheten av spennende aktiviteter

Med vår beliggenhet kan du være trygg på å finne spennende aktiviteter som passer for alle og en hver. Vi tilbyr alt fra båtutleie og fisketurer til forfriskende sykkelturer hvor du blir bedre kjent med Senja. I tillegg kan vi by på hundrevis av fjelltopper som helt garantert vil gi deg uforglemmelige opplevelser. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker å oppleve norsk natur på sitt beste!

Nasjonal turistvei med severdigheter og smaksperler

Nasjonal turistvei Senja starter i Botnhamn på nord-Senja og bringer deg til Gryllefjord på Sør-Senja, med avstikkere til fiskerbygdene Husøy og Mefjordvær. Uansett om du kommer fra Andenes via Gryllefjord eller lander i Botnhamn fra Brensholmen, så er det verdt og bruke tid på turen rundt Senja. Her vil du se spektakulær natur, og samtidig kunne smake på lokale mattradisjoner på lokale restauranter.

Overnatting med alle fasiliteter

På vår campingplass finner du overnattingsmuligheter for eventyrere i form av campingvogn- og bobilparkering til hytteutleie og teltplasser. Vi er stolte av vår idylliske lokasjon like ved fjorden «Stønesbotn» på nordsiden av Senja.

Ved siden av våre 55 oppstillingsplasser for deg som ønsker overnatting i campingvogn eller bobil, kan du velge blant 9 hytter med bad og kjøkken, 7 campinghytter uten innlagt vann, og 1 fullt utstyrt leilighet med inntil 3 soverom og 6 sengeplasser. Vi garanterer at du vil finne overnatting som passer perfekt for dine ønsker.

Fasiliteter på campingplassen

• Nyrenovert sanitæranlegg

 • Nyrenovert sanitæranlegg
 • Felleskjøkken med spisesal
 • Grillhytte og bålplasser tilgjengelig for våre gjester
 • Kiosk/gatekjøkken
 • Flotte områder for piknik
 • Båtutleie med og uten motor
 • Sykkelutleie på sommeren
 • Utleie av truger på vinteren
 • Hurtiglader for elbil
 • Gratis WI-FI over hele campingplassen
 • Flotte områder for piknik

Du finner vår campingplass like ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km fra Botnhamn fergekai. Fra Gryllefjord er det 75 km. Kommer du fra fastlandet via Finnsnes, er det 45 km til du er hos oss. Dersom du ankommer med fly er vi behjelpelige med transport til og fra flyplass. Vi strekker oss langt for din komfort slik at dere kan nyte oppholdet hos oss i Fjordbotn Camping.

Overnatting med lang historie

Fjordbotn Camping er en familiebedrift som drives av brødrene Ernst Hugo og Stein Gunnar Eriksen. De overtok formelt plassen i 2014, etter sine foreldre, Alf og Erna Eriksen. Siden 1992 har plassen gjennomgått betydelige renoveringer og utvidelser. Dette har medført til at vi har opparbeidet oss til å bli en helårs tilbyder av overnatting og lavterskel opplevelser - Enten dere ønsker overnatting i telt, bobil, campingvogn eller hytte.

Kontakt oss dersom du har behov for overnatting i hjertet av Senja. Du kan lene deg på vår lokalkunnskap og erfaring!

Trenger du hjelp?