Book ditt opphold
Booking ikon

Midnattssolen på Senja - Et magisk lysfenomen

Senja er godt kjent for mange turentusiaster verden rundt. Ikke bare er stedet kjent for sin fantastiske natur med langstrakte fjorder og fagre fjell, men også for midnattssolen. Mellom 22. mai og 21. juli kan du oppleve midnattssolen på Senja.

Midnattssolen betraktes som et lysfenomen som kun oppstår nord for polarsirkelen, og i en gitt periode. På Senja trenger ikke de hyggelige stundene å ta slutt i ett med mørket.

Nyt naturen i midnattssolen

Naturen på Senja blir ofte omtalt som et "Norge i miniatyr" - Her finner dere alt fra kritthvite strender til stupbratte fjell og dype fjorder. Utsikten mot storhavet er ypperlig sted å oppleve midnattssola om sommeren.

Campingplass i hjertet av midnattssolen på Senja

Siden vår oppstart tidlig på 90-tallet har vi tatt imot gjester fra de fleste land som ønsker et naturlig stoppested for natten, eller som base for å bli bedre kjent med Senja. Vi tilbyr alt fra parkering for campingvogn og bobil til hytter og teltplasser.

På vår campingplass finner du alt du trenger av fasiliteter for komfort og hygge. Som gjest hos oss skal du ikke savne noe. For oss i Fjordbotn Camping handler det om å tilrettelegge best mulig for unike og uforglemmelige opplevelser for våre gjester som ønsker å oppleve midnattssolen her på Senja.

Vi ligger like ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km fra Botnhamn fergekai. Fra Gryllefjord er det 75 km. Kommer du fra fastlandet via Finnsnes, er det 45 km til du er hos oss.

Dersom du ankommer Senja med fly er vi behjelpelige med transport til og fra flyplassen til vår campingplass. Hos oss skal du kunne fokusere på opplevelsene rundt midnattssolen, alt det praktiske håndterer vi. Vi har en uvurderlig lokalkunnskap om Senja og vet nøyaktig hvordan våre tilreisende kan få opplevelser man sjelden får andre steder her i verden.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge for dine opplevelser her på Senja!

Trenger du hjelp?