Book ditt opphold
Booking ikon
Overnatting Senja 

Overnatting Senja 

Senja, en vakker øy i Nord-Norge, er et populært reisemål for naturelskere og eventyrere. Med sin storslåtte natur, varierte dyreliv og spektakulære utsikt over Nordlys og Midnattsol, er det ikke rart at besøkende strømmer til øya hvert år. Hvis du planlegger å besøke Senja, er du kanskje også på utkikk etter et sted å overnatte?

Ser du etter overnatting på Senja?

Fjordbotn camping er en flott overnattingsmulighet for besøkende som ønsker å oppleve Senjas vakre natur og landskap på nært hold. Campingplassen ligger i en idyllisk beliggenhet ved fjorden og har en fredelig og avslappende atmosfære.

Overnatting på vinteren

Å overnatte på Senja om vinteren er virkelig en unik opplevelse! Her kan du bli med på mange spennende aktiviteter. Vi har et bredt utvalg for både adrenalinjunkier og de som foretrekker en litt roligere tilværelse. Eksempler på noen flotte vinteraktiviteter her i Senja er blant annet:

  • Trugeturer
  • Hundekjøring (via samarbeidspartnere)
  • Skigåing
  • Toppturer
  • Isfiske

Høres dette ut som noe for deg? Kommer du til Senja om vinteren vil du også oppleve den friskeste og reneste vinterluften du kan tenke deg!

Husk alltid å være trygg på tur. På Senja er det mange flotte turområder og skibakker som er helt trygge, men skal du besøke områder der det er fare for snøskred, anbefaler vi at du går inn på https://varsom.no/

Hvilke overnattingsmuligheter tilbyr vi på Senja?

Her på Fjordbotn har vi totalt 16 hytter tilgjengelig for leie. I tillegg har vi en campingplass med 55 oppstillingsplasser, hvorav 40 er disponible for drop-in.

Kommer du med elbil har vi også hurtiglader tilgjengelig.

Om du ønsker å overnatte i Senja, men ikke har planer om verken campingvogn, hytte eller hotell, har vi også egne plasser til de som ønsker å ta med seg telt. Like i nærheten finner du sanitæranlegg, felles oppholdsrom og kjøkken, kiosk og bålplasser.

Alle plasser har gratis Wifi.

Lett reisevei fra Tromsø og de andre flyplassene

Å reise til Senja trenger ikke være vanskelig! Er du i Tromsø kan du komme deg til Senja på en time med hurtigbåten. Fra flyplassene Bardufoss og Harstad/Narvik er det også enkle reiseruter til Senja. Både fra Harstad og Tromsø kan du ta hurtigbåt til Finnsnes (Senja), Lysnes (Senja) eller Brøstadbotn (Dyrøy). Det finnes også flybussruter til Finnsnes fra Bardufoss. Fra Finnenes kan vi ordne med transport videre. Eventuelt kan du også skaffe deg en leiebil ved flyplassen.

Ikke helt sikker på hva som er mulig for deg? Trenger du hjelp med reiseruta kan du også ta kontakt med oss!

Store muligheter for å se nordlyset på overnatting i Senja

Drømmer du om å se det berømte nordlyset?

Senja ligger i Nord-Norge, som er et av de beste stedene i verden for å se nordlyset. På grunn av sin beliggenhet langt nord, er Senja innenfor den såkalte "aurorabuksa", som er området der nordlyset er mest aktivt. Her er også luften klar, frisk og lite forurenset.

Sett opp mot nordlyset i de store byene kan dette ofte bli vasket ut av alle lysene som finnes. Her på Senja er du ute i den rene naturen som også betyr at selve nordlyset blir enda klarere.

Hvor finner du oss?

Vi ligger rett ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km fra Botnhamn fergekai. 75 km unna Gryllefjord. Kommer du fra fastlandet via Finnsnes, er det 45 km til du er hos oss.

Med nærhet til Senjas mange attraksjoner og aktiviteter, og en vakker beliggenhet ved fjorden, er Fjordbotn camping et flott valg om du ønsker å oppleve øyas natur og kultur på en unik måte.

Se alle våre overnattingsmuligheter i Senja

Trenger du hjelp?