Book ditt opphold
Booking ikon
Tradisjonelle campingplasser i hjertet av Troms

Tradisjonelle campingplasser i hjertet av Troms

Mange villmarksentusiaster forbinder Senja som den vakre majestetiske øya som strekker seg ut mellom Kvaløya og Tromsø i nord, og Andenes og Harstad i sør. Det er ikke tilfeldig at Senja omtales som "Norge i miniatyr".

Med sin ville og vakre natur er ofte Senja omtalt som et «Norge i miniatyr». Her finnes alt fra kritthvite strender til stupbratte fjell og dype fjorder. Ut mot storhavet er det perfekt for og oppleve midnattssola om sommeren, eller se sola gå ned i havet. Vinterstid er det rett og slett utallige med perfekte steder hvor du kan stå i absolutt stillhet og bare ta inn over deg den stemningen og magien bare nordlyset kan frembringe i menneskets sjel.

Fjordbotn Camping åpnet i 1992 ved Alf og Erna Eriksen med et ønske om å by på en campingplass med alle fasiliteter og i nærheten av fantastiske opplevelser som bare Senja kan by på. Siden 2014 har brødrene Ernst Hugo og Stein Gunnar Eriksen sørget for å bevare filosofien til sine foreldre. Siden vår oppstart har campingplassen gjennomgått betydelige renoveringer og utvidelser. Vår målsetning er å bli en helårs campingplass med både overnatting og lavterskel opplevelser.

Vi er en idyllisk plassert campingplass like ved fjorden «Stønesbotn» på nordsiden av Senja. På vår campingplass har vi 55 oppstillingsplasser for caravan og bobil, herav 40 døgnplasser med strøm. Du finner 60 sengeplasser i form av et godt dekkende utvalg av hytter, campinghytter og en leilighet på vår campingplass. Foretrekker du telt har vi svært gode teltplasser på området.

Fasiliteter på vår campingplass  

  • Nyrenovert sanitæranlegg
  • Felleskjøkken med spisesal
  • Grillhytte og bålplasser tilgjengelig for våre gjester
  • Kiosk/gatekjøkken
  • Båtutleie med og uten motor
  • Sykkelutleie på sommeren
  • Utleie av truger på vinteren
  • Hurtiglader for elbil
  • Gratis WI-FI over hele campingplassen
  • Flotte områder for piknik

Som gjest på vår campingplass skal du aldri savne noe, da vi sørger for å ha alt du trenger i nærheten, døgnet rundt.

Vi ligger like ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km fra Botnhamn fergekai. Fra Gryllefjord er det 75 km. Kommer du fra fastlandet via Finnsnes, er det 45 km til du er hos oss.

Campingplass i nærheten av mange spennende aktiviteter

Senja er en perfekt destinasjon for friluftsentusiaster som liker utfordringer, men det finnes også enklere aktiviteter som kan være til glede for både liten og stor. Om du vil klatre, gå en tur, bade, dykke, sykle eller fiske er det nok av muligheter til å komme seg ut i den vakre naturen.

Vi anbefaler deg å bruke tid på turen rundt Senja - ta deg en avstikker og oppleve lokal mat på en av øyas restauranter. Uansett er Senja et sted du aldri kommer til å glemme.

For deg som liker både camping og vinter

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt paradis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon. Vi tilbyr også guidede nordlysturer på truger.

Vi er behjelpelig med og ordne transport til og fra flyplass eller båtterminal dersom du foretrekker en lokalguide. Vi kan også tilpasse overnatting, aktiviteter etc. etter dine preferanser slik at dere får et skreddersydd turopplegg.

Senja er et sted hvor vi kan si at kjøreturen er en opplevelse i seg selv.

Ønsker du mer informasjon om vår campingplass eller om Senja generelt?
Kontakt oss for mer informasjon om vår campingplass. Vi setter pris på å dele vår lokalkunnskap med nysgjerrige og engasjerte gjester!

Trenger du hjelp?