Book ditt opphold
Booking ikon

Fiske

Fjordbotn Camping ligger rett ved fjorden, hvor det er gode fiskemuligheter. Du kan leie båt av oss, eller fiske fra land. Torsk, sei og hyse er den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren.

Fjordbotn Camping ligger rett ved fjorden, hvor det er gode fiskemuligheter. Du kan leie båt av oss, eller fiske fra land. Torsk, sei og hyse er den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren. Er du ekstra heldig kan du få både laks og kveite på kroken.

Vi har også flotte fiskevann i nærheten. Her kan du fange hovedsakelig ørret, men er du heldig kan du få en røye på kroken. Ferskvannsfiske krever fiskekort for alle over 16 år. Hvis du kjøper fiskekort kan du fiske i tre ulike vassdrag på Senja, Tennvatnet, Varnesvatnet og Ånderelva. Det er laksefiske fra 1 juli til 31 juli og sjøørret fra 1 juli til 15 august.

Et annet populært fiskested er Laukhelle Lakselva som renner ut på innersida av Senja. Som tilreisende sportsfisker kan du oppleve at det i perioder fiskes mye i de populære sonene. Det er allikevel gode muligheter for fiske i vassdraget.

Utforsk flere opplevelser

Med sin vakre og ville natur er Senja en helt spesiell opplevelse på sykkel. Sannsynligheten er stor for at du rett og slett glemmer tiden, spesielt siden det er lyst hele natta. Kun midnattsola minner deg på at det faktisk er natt.

Les mer

Senja, og spesielt Nord-Senja er kjent for sine fantastiske fjell. Her finner du turer som passer de fleste, enten du er mosjonist, eller mer vant fjellvandrer.

Les mer

Fra slutten av september og utover vinteren kan du oppleve nordlyset på Senja. Det er få ting som kan slå Senjas unike natur kombinert med nordlyset som maler himmelen.

Les mer