Book ditt opphold
Booking ikon

Fiske

Fjordbotn Camping ligger rett ved fjorden, hvor det er gode fiskemuligheter. Du kan leie båt av oss, eller fiske fra land. Torsk, sei og hyse er den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren.

Fjordbotn Camping ligger rett ved fjorden, hvor det er gode fiskemuligheter. Du kan leie båt av oss, eller fiske fra land. Torsk, sei og hyse er den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren. Er du ekstra heldig kan du få både laks og kveite på kroken.

Vi har også flotte fiskevann i nærheten. Her kan du fange hovedsakelig ørret, men er du heldig kan du få en røye på kroken. Ferskvannsfiske krever fiskekort for alle over 16 år. Hvis du kjøper fiskekort kan du fiske i tre ulike vassdrag på Senja, Tennvatnet, Varnesvatnet og Ånderelva. Det er laksefiske fra 1 juli til 31 juli og sjøørret fra 1 juli til 15 august.

Et annet populært fiskested er Laukhelle Lakselva som renner ut på innersida av Senja. Som tilreisende sportsfisker kan du oppleve at det i perioder fiskes mye i de populære sonene. Det er allikevel gode muligheter for fiske i vassdraget.

Utforsk flere opplevelser

Koble av og nyt tid i vår nye vedfyrte sauna med panoramautsikt ut over fjorden, med mulighet for midnattsol om sommeren og det spektakulære arktiske lyset.

Les mer

Vi tar deg med på en trugetur i området. Du kan selv velge om du vil gå til en høyde i området med utsikt over fjorden, eller til vår utmarkscamp, hvor vi kan lage bål i grillhytta.

Les mer

Stand up padling er en morsom og utfordrende vannsport som hele familien kan nyte sammen.

Les mer

Explore more activities

One of best ways to experience unique landscape of Senja is to join Arctic Boat Safari.

Read more

Take a breake from everyday-life and relax in our brand new wood-fired sauna. Here you get a panoramic view over the fjord.

Read more

We take you on a snowshoe walk in the area. Either we can go to a summit view-point , or we can go to our wildlife-camp and make a bonfire inside our barbeque-hut.

Read more

Special Package Deals

Are you looking for a real adventure in Senja, with activities and accommodation? Check out our Special Package Deals.

Read more