Book ditt opphold
Booking ikon

Opplev det magiske nordlyset

Fra slutten av september og utover vinteren kan du oppleve nordlyset på Senja. Det er få ting som kan slå Senjas unike natur kombinert med nordlyset som maler himmelen.

Fra slutten av september og utover vinteren kan du oppleve nordlyset på Senja. Det er få ting som kan slå Senjas unike natur kombinert med nordlyset som maler himmelen. De majestetiske fjellene som reiser seg dramatisk fra havet, og de små, koselige fiskeværene rundt på øya, utgjør den perfekte rammen for å jakte på Aurora Borealis. Hos Fjordbotn camping er det store muligheter til og se nordlyset rett utenfor døra. Det er også mange organiserte nordlysturer på Senja.

Nordlys fototur

Kjører fra Hamn langs Nasjoal turistvei. Vi stopper underveis på spektakulære utsiktspunkt for å fotografere nordlyset når det svinger seg over fjellene og danser over havet.

Nordlys og Hvalsafari på Senja

Lar deg oppleve nordlyset, observere knølhval og spekkhuggere, og nærhet til den uberørte norske naturen og det maritime landskapet.

360 graders nordlyseventyr

Fyrløkta står ytterst på svabergene med perfekt utsikt til fjord, fjell og nordlys.Hvis været er tøft, er det også en fascinerende opplevelse å kjenne de nordnorske naturkreftene på huden.

Fyrløkta er oppvarmet, og varm drikke er tilgjengelig inne på kvelden, samt reinskinn for å sitte ute.

Utforsk flere opplevelser

Med sin vakre og ville natur er Senja en helt spesiell opplevelse på sykkel. Sannsynligheten er stor for at du rett og slett glemmer tiden, spesielt siden det er lyst hele natta. Kun midnattsola minner deg på at det faktisk er natt.

Les mer

Senja, og spesielt Nord-Senja er kjent for sine fantastiske fjell. Her finner du turer som passer de fleste, enten du er mosjonist, eller mer vant fjellvandrer.

Les mer

Fjordbotn Camping ligger rett ved fjorden, hvor det er gode fiskemuligheter. Du kan leie båt av oss, eller fiske fra land. Torsk, sei og hyse er den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren.

Les mer