Book ditt opphold
Booking ikon
Book your stay
Booking ikon

Opplev det magiske nordlyset

Fra slutten av september og utover vinteren kan du oppleve nordlyset på Senja. Det er få ting som kan slå Senjas unike natur kombinert med nordlyset som maler himmelen.

Fra september og utover vinteren, til og med mars/april, kan du oppleve nordlyset på Senja. Det er få ting som kan slå Senjas unike natur kombinert med nordlyset som maler himmelen. De majestetiske fjellene som reiser seg dramatisk fra havet, og de små, koselige fiskeværene rundt på øya, utgjør den perfekte rammen for å jakte på Aurora Borealis. Når du bor på Fjordbotn Camping er det store muligheter til og se nordlyset rett utenfor døra, om forholdene ligger til rette for det. Ellers ligger vi perfekt til for å ta seg rundt på Senja på nordlysjakt. Det finnes utallige steder med lite lysforurensing som er perfekt for jakten. Eller dere kan ha et koselig bål, enten i en av våre grillhytter eller ute i skogen, med noe varmt i koppen, mens vi venter på at nordlyset forhåpentligvis viser seg. Vi hjelper gjerne til med å planlegge utflukten.

Utforsk flere opplevelser

Stand up padling er en morsom og utfordrende vannsport som hele familien kan nyte sammen.

Les mer

Våre båter er nye 18 fots Sting plastbåter, med 40 og 50 HK motor, kartplotter og ekkolodd, GPS, AIS- sporing. Dette er stødige båter som passer til opptil 4 fiskere.

Les mer

Med sin vakre og ville natur er Senja en helt spesiell opplevelse på sykkel. Sannsynligheten er stor for at du rett og slett glemmer tiden, spesielt siden det er lyst hele natta. Kun midnattsola minner deg på at det faktisk er natt.

Les mer

Explore more activities

Stand up paddle board is a fun and challenging watersport for the whole family.

Read more

Our boats are 18 feet Sting-boats with 40 and 50 HP engine, fish-finder/echo-sounder, GPS and AIS-tracking. These are steady boats wich suits for 4 people fishing.

Read more

Do you want to experience Senjas winter mountains without ski’s? There are multiple routes, peaks and mountains easily accessible with snowshoes. Walking with snowshoes is a great option if you don't feel comfortable with ski’s.

Read more