Book ditt opphold
Booking ikon

Opplev det magiske nordlyset

Fra slutten av september og utover vinteren kan du oppleve nordlyset på Senja. Det er få ting som kan slå Senjas unike natur kombinert med nordlyset som maler himmelen.

Fra september og utover vinteren, til og med mars/april, kan du oppleve nordlyset på Senja. Det er få ting som kan slå Senjas unike natur kombinert med nordlyset som maler himmelen. De majestetiske fjellene som reiser seg dramatisk fra havet, og de små, koselige fiskeværene rundt på øya, utgjør den perfekte rammen for å jakte på Aurora Borealis. Når du bor på Fjordbotn Camping er det store muligheter til og se nordlyset rett utenfor døra, om forholdene ligger til rette for det. Ellers ligger vi perfekt til for å ta seg rundt på Senja på nordlysjakt. Det finnes utallige steder med lite lysforurensing som er perfekt for jakten. Eller dere kan ha et koselig bål, enten i en av våre grillhytter eller ute i skogen, med noe varmt i koppen, mens vi venter på at nordlyset forhåpentligvis viser seg. Vi hjelper gjerne til med å planlegge utflukten.

Utforsk flere opplevelser

Koble av og nyt tid i vår nye vedfyrte sauna med panoramautsikt ut over fjorden, med mulighet for midnattsol om sommeren og det spektakulære arktiske lyset.

Les mer

Vi tar deg med på en trugetur i området. Du kan selv velge om du vil gå til en høyde i området med utsikt over fjorden, eller til vår utmarkscamp, hvor vi kan lage bål i grillhytta.

Les mer

Stand up padling er en morsom og utfordrende vannsport som hele familien kan nyte sammen.

Les mer

Explore more activities

One of best ways to experience unique landscape of Senja is to join Arctic Boat Safari.

Read more

Take a breake from everyday-life and relax in our brand new wood-fired sauna. Here you get a panoramic view over the fjord.

Read more

We take you on a snowshoe walk in the area. Either we can go to a summit view-point , or we can go to our wildlife-camp and make a bonfire inside our barbeque-hut.

Read more