Book ditt opphold
Booking ikon
Book your stay
Booking ikon

Skitur

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt skiparadis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon.

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt skiparadis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon. Med hundrevis av snøkledde topper, er det mulig å finne puddersnø til langt ut på forsommeren.

Noe du må huske på før du legger ut på tur er at været skifter kjapt på Senja og det er viktig å ta forholdsregler. Vi anbefaler at du leier en guide, og følger med på skredvarslene, dersom du skal på topptur i det vakre fjellandskapet. En guide gir deg trygghet, lokalkunnskap og tilpasser turen til ditt ferdighetsnivå.

Senjas enorme tilbud av snødekte fjellsider egner seg godt for vintersport, enten det er randonee, telemark eller snowboard. Senja har tilbud for alle ferdighetsnivå og du finner alt fra veldig snille turer, til de ekstreme. De mest populære toppene for randonee- og løssnøkjøring er Grytetippen 885 moh og Keipen 938 moh. Andre populære topp-alternativer er Skolpan og Husfjellet. Vintersesongen varer fra januar til april, men de beste forholdene for skiturer er i mars og april.

Utforsk flere opplevelser

Koble av og nyt tid i vår nye vedfyrte sauna med panoramautsikt ut over fjorden, med mulighet for midnattsol om sommeren og det spektakulære arktiske lyset.

Les mer

Vi tar deg med på en trugetur i området. Du kan selv velge om du vil gå til en høyde i området med utsikt over fjorden, eller til vår utmarkscamp, hvor vi kan lage bål i grillhytta.

Les mer

Stand up padling er en morsom og utfordrende vannsport som hele familien kan nyte sammen.

Les mer

Explore more activities

Take a breake from everyday-life and relax in our brand new wood-fired sauna. Here you get a panoramic view over the fjord.

Read more

We take you on a snowshoe walk in the area. Either we can go to a summit view-point , or we can go to our wildlife-camp and make a bonfire inside our barbeque-hut.

Read more

Stand up paddle board is a fun and challenging watersport for the whole family.

Read more

Camp Fjordbotn - Three days all inclusive package with northern lights-hunting and dogsledding

Three days where you get everything included: Accommodation, food, dog sledding, northern lights hunting, snowshoeing and sauna. We give you an unforgettable experience in stunning Arctic surroundings!

Read more