Book ditt opphold
Booking ikon

Skitur

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt skiparadis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon.

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt skiparadis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon. Med hundrevis av snøkledde topper, er det mulig å finne puddersnø til langt ut på forsommeren.

Noe du må huske på før du legger ut på tur er at været skifter kjapt på Senja og det er viktig å ta forholdsregler. Vi anbefaler at du leier en guide, og følger med på skredvarslene, dersom du skal på topptur i det vakre fjellandskapet. En guide gir deg trygghet, lokalkunnskap og tilpasser turen til ditt ferdighetsnivå.

Senjas enorme tilbud av snødekte fjellsider egner seg godt for vintersport, enten det er randonee, telemark eller snowboard. Senja har tilbud for alle ferdighetsnivå og du finner alt fra veldig snille turer, til de ekstreme. De mest populære toppene for randonee- og løssnøkjøring er Grytetippen 885 moh og Keipen 938 moh. Andre populære topp-alternativer er Skolpan og Husfjellet. Vintersesongen varer fra januar til april, men de beste forholdene for skiturer er i mars og april.

Utforsk flere opplevelser

Med sin vakre og ville natur er Senja en helt spesiell opplevelse på sykkel. Sannsynligheten er stor for at du rett og slett glemmer tiden, spesielt siden det er lyst hele natta. Kun midnattsola minner deg på at det faktisk er natt.

Les mer

Senja, og spesielt Nord-Senja er kjent for sine fantastiske fjell. Her finner du turer som passer de fleste, enten du er mosjonist, eller mer vant fjellvandrer.

Les mer

Fjordbotn Camping ligger rett ved fjorden, hvor det er gode fiskemuligheter. Du kan leie båt av oss, eller fiske fra land. Torsk, sei og hyse er den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren.

Les mer