Book ditt opphold
Booking ikon
Book your stay
Booking ikon

Skitur

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt skiparadis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon.

Senja er i ferd med og bli oppdaget som et nytt skiparadis blant vintersport-utøvere. Kombinasjonen av fjell opp mot 1000 meter over havet i kombinasjon med kystlandskap gjør Senja til en spektakulær skidestinasjon. Med hundrevis av snøkledde topper, er det mulig å finne puddersnø til langt ut på forsommeren.

Noe du må huske på før du legger ut på tur er at været skifter kjapt på Senja og det er viktig å ta forholdsregler. Vi anbefaler at du leier en guide, og følger med på skredvarslene, dersom du skal på topptur i det vakre fjellandskapet. En guide gir deg trygghet, lokalkunnskap og tilpasser turen til ditt ferdighetsnivå.

Senjas enorme tilbud av snødekte fjellsider egner seg godt for vintersport, enten det er randonee, telemark eller snowboard. Senja har tilbud for alle ferdighetsnivå og du finner alt fra veldig snille turer, til de ekstreme. De mest populære toppene for randonee- og løssnøkjøring er Grytetippen 885 moh og Keipen 938 moh. Andre populære topp-alternativer er Skolpan og Husfjellet. Vintersesongen varer fra januar til april, men de beste forholdene for skiturer er i mars og april.

Utforsk flere opplevelser

Stand up padling er en morsom og utfordrende vannsport som hele familien kan nyte sammen.

Les mer

Våre båter er nye 18 fots Sting plastbåter, med 40 og 50 HK motor, kartplotter og ekkolodd, GPS, AIS- sporing. Dette er stødige båter som passer til opptil 4 fiskere.

Les mer

Med sin vakre og ville natur er Senja en helt spesiell opplevelse på sykkel. Sannsynligheten er stor for at du rett og slett glemmer tiden, spesielt siden det er lyst hele natta. Kun midnattsola minner deg på at det faktisk er natt.

Les mer

Explore more activities

Stand up paddle board is a fun and challenging watersport for the whole family.

Read more

Our boats are 18 feet Sting-boats with 40 and 50 HP engine, fish-finder/echo-sounder, GPS and AIS-tracking. These are steady boats wich suits for 4 people fishing.

Read more

Do you want to experience Senjas winter mountains without ski’s? There are multiple routes, peaks and mountains easily accessible with snowshoes. Walking with snowshoes is a great option if you don't feel comfortable with ski’s.

Read more