Book ditt opphold
Booking ikon

Trugeturer

Ønsker du å oppleve Senjas vinterfjell uten ski? Flere ruter, topper og fjell er lett tilgjengelig med truger. Å gå på truger er et godt alternativ hvis man ikke kjenner seg komfortabel på ski.

Ønsker du å oppleve Senjas vinterfjell uten ski? Flere ruter, topper og fjell er lett tilgjengelig med truger. Å gå på truger er et godt alternativ hvis man ikke kjenner seg komfortabel på ski. Det finnes guidede turer hvor du leter etter nordlyset på truger. Nordlyset nytes best når man ikke blir forstyrret av omgivelsene, guiden tar deg med i lett terreng hvor det ikke er noen lysforurensning. Hør stillheten til et snødekt vinterlandskap og la deg bli trollbundet av nordlyset.

Trugetur er en flott familieaktivitet som passer for alle aldersgrupper. Hos oss kan du leie truger med eller uten staver. Området rundt Fjordbotn Camping passer ypperlig for lange eller korte trugeturer. Guidede trugeturer kan arrangeres på forespørsel. Truger krever ingen forhåndskunnskaper, men det er greit å ha full førlighet og nok utholdenhet til å gå noen timer. Bli med inn i den stille vinterskogen, lag bål og nyt den absolutte vinterdvalen.

Utforsk flere opplevelser

Koble av og nyt tid i vår nye vedfyrte sauna med panoramautsikt ut over fjorden, med mulighet for midnattsol om sommeren og det spektakulære arktiske lyset.

Les mer

Vi tar deg med på en trugetur i området. Du kan selv velge om du vil gå til en høyde i området med utsikt over fjorden, eller til vår utmarkscamp, hvor vi kan lage bål i grillhytta.

Les mer

Stand up padling er en morsom og utfordrende vannsport som hele familien kan nyte sammen.

Les mer

Explore more activities

One of best ways to experience unique landscape of Senja is to join Arctic Boat Safari.

Read more

Take a breake from everyday-life and relax in our brand new wood-fired sauna. Here you get a panoramic view over the fjord.

Read more

We take you on a snowshoe walk in the area. Either we can go to a summit view-point , or we can go to our wildlife-camp and make a bonfire inside our barbeque-hut.

Read more

Special Package Deals

Are you looking for a real adventure in Senja, with activities and accommodation? Check out our Special Package Deals.

Read more