Book ditt opphold
Booking ikon

Trugeturer

Ønsker du å oppleve Senjas vinterfjell uten ski? Flere ruter, topper og fjell er lett tilgjengelig med truger. Å gå på truger er et godt alternativ hvis man ikke kjenner seg komfortabel på ski.

Ønsker du å oppleve Senjas vinterfjell uten ski? Flere ruter, topper og fjell er lett tilgjengelig med truger. Å gå på truger er et godt alternativ hvis man ikke kjenner seg komfortabel på ski. Det finnes guidede turer hvor du leter etter nordlyset på truger. Nordlyset nytes best når man ikke blir forstyrret av omgivelsene, guiden tar deg med i lett terreng hvor det ikke er noen lysforurensning. Hør stillheten til et snødekt vinterlandskap og la deg bli trollbundet av nordlyset.

Trugetur er en flott familieaktivitet som passer for alle aldersgrupper. Hos oss kan du leie truger med eller uten staver. Området rundt Fjordbotn Camping passer ypperlig for lange eller korte trugeturer. Guidede trugeturer kan arrangeres på forespørsel. Truger krever ingen forhåndskunnskaper, men det er greit å ha full førlighet og nok utholdenhet til å gå noen timer. Bli med inn i den stille vinterskogen, lag bål og nyt den absolutte vinterdvalen.

Utforsk flere opplevelser

Med sin vakre og ville natur er Senja en helt spesiell opplevelse på sykkel. Sannsynligheten er stor for at du rett og slett glemmer tiden, spesielt siden det er lyst hele natta. Kun midnattsola minner deg på at det faktisk er natt.

Les mer

Senja, og spesielt Nord-Senja er kjent for sine fantastiske fjell. Her finner du turer som passer de fleste, enten du er mosjonist, eller mer vant fjellvandrer.

Les mer

Fjordbotn Camping ligger rett ved fjorden, hvor det er gode fiskemuligheter. Du kan leie båt av oss, eller fiske fra land. Torsk, sei og hyse er den vanligste fangsten, men det er også god mulighet for sjøørret, spesielt på våren.

Les mer